Όλα μας τα μέλια διατίθενται σε 950γρ. - 460γρ. - 40γρ.
ΜΕΛΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ
Βραβευμένο προϊόν με Gold Taste
στα Olymp Awards 2021

Είναι ένα ιδιαίτερο μέλι με ξεχωριστό άρωμα.Λόγω της γλυκύτητας του αρέσει πολύ στα παιδιά.Έχει καταπραύντικη και χαλαρωτική δράση.Το χρώμα του είναι ανοιχτό κίτρινο κ κρυσταλλώνει σε 1-3 μήνες.

ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝ

Έχει γλυκό και λουλουδένιο άρωμα λόγω της μεγάλης ποικιλίας των φυτών που επισκέπτονται οι μέλισσες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αμινοξέα. Το χρώμα του είναι κοκκινωπό και κρυσταλλώνει σε 1-3 μήνες.

ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΗΣ

Είναι ένα παχύρευστο και ξεχωριστό μέλι. Είναι πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και αντιβακτηριδιακό. Το χρώμα του είναι κοκκινωπό και δεν κρυσταλλώνει. Συστήνεται για τους αθλητές.

ΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ
Βραβευμένο προϊόν με Gold Taste
στα Olymp Awards 2021

Ένα πολύ έντονα αρωματικό μέλι που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητα του. Είναι πλούσιο σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία(ασβέστιο, σίδηρο, μαγγάνιο κ.α)και φλαβονοειδή. Επίσης, περιέχει αντιμικροβιακή, αντισηπτική και αντιμυκητιακή δράση. Έχει χρώμα κεχριμπαρένιο και κρυσταλλώνει σε 6-18 μήνες.

ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
Βραβευμένο προϊόν στο Great Taste του Λονδίνου με 3 Χρυσά Αστέρια το 2022

Έχει δυνατή κ ελαφρώς πικρή και έντονη γεύση. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, τανίνες κ.α. Είναι αντιβακτηριδιακό,τονωτικό και αντιοξειδωτικό.Έχει σκούρο καφέ χρώμα κ η κρυστάλλωσή του αργεί μετά από 1-2 χρόνια.Συστήνεται στους αθλητές.

ΜΕΛΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ
Βραβευμένο προϊόν με Silver Taste
στα Olymp Awards 2021

Ένα ιδιαίτερο και έντονο μέλι που ξεχωρίζει για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του, που είναι πλούσιο σε κάλλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο κ.α. Βοηθάει σε γαστρικές διαταραχές, στη γρίπη και την υπερκόπωση. Χαρακτηρίζεται για την εξαιρετικά υψηλή θρεπτική του αξία. Έχει σκούρο καφέ προς μαύρο χρώμα και κρυσταλλώνει σε 1-2 χρόνια.

ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ

Ένα μέλι ουδέτερης γλυκήτητας. Είναι πλούσιας διατροφικής αξίας που περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο  κ.α. Είναι υψηλής διατροφικής αξίας, με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα. Το χρώμα του είναι σκούρο κεχριμπαρένιο προς κάφε. Η κρυστάλλωση του αργεί έως και 24 μήνες.

ΜΕΛΙ ΕΡΕΙΚΗΣ

Έχει χαρακτηριστική και δυνατή γεύση. Είναι πλούσιο σε μέταλλα, πρωτείνες, αμινοξέα κ.α. Έχει επίσης αντισηπτικές και διουρητικές ιδιότητες Είναι τονωτικό με υψηλές θρεπτικές αξίες και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ανάρπαστο. Το χρώμα του είναι κρεμ και κρυσταλλώνει σε 1-3 μήνες.

ΜΕΛΙ ΚΟΥΜΑΡΙΑΣ
Βραβευμένο προϊόν με Silver Taste
στα Olymp Awards 2021

Έχει χαρακτηριστική υπόπικρη γεύση και λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε σάκχαρα προτείνεται στους διαβητικούς. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, καθώς είναι διουρητικό και κάνει καλό στο κυκλοφοριακό. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές που το ζητάνε. Η ουσία Arbutin ρυθμίζει την χοληστερίνη και καθαρίζει το αίμα, η ουσία Τυρανόζη αυξάνει την ζωή των κυττάρων στο σώμα και το ένζυμο Διαστάση ή Αμυλάση, διασπά το άμυλο. Το μέλι της κουμαριάς είναι ένα άριστο φυσικό προϊόν, αφού αποτελεί ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς περιέχει φυσικές αντιβιοτικές ουσίες σε μεγαλύτερο ποσοστό από τα υπόλοιπα μέλια.

ΜΕΛΙ ΕΛΑΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑ
Βραβευμένο προϊόν με Gold Taste στα Mediterranean Awards 2022

Παράγεται από τα παρθένα ελατοδάση της Πελοποννήσου σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Είναι ένα παχύρευστο και ιδιαίτερα ξεχωριστό μέλι διότι ξεχωρίζει για τις περλέ ανταύγειες που δημιουργούνται. Είναι πλούσιο σε φώσφορο, ποτάσιο, ασβέστιο και μαγνήσιο. Είναι υψηλής διατροφικής αξίας και χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα. Είναι αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και αντιβακτηριδιακό. Έχει ήπια γλυκιά γεύση με νότες καραμέλας και δεν κρυσταλλώνει. Συστήνεται σε αθλητές.